شرایط لازم برای سرآشپز (Chef)
• مدرک دیپلم یا بالاتر در رشته آشپزی تجاری (Commercial Cookery) یا معادل آن
• حداقل ۳ سال سابقه کار تماموقت مرتبط بهعنوان سرآشپز
• تجربه اثباتشده در محیط حرفهای و تجاری آشپزخانه
• توانایی کار مستقل و همچنین همکاری در تیمهای پرسرعت
• دانش کامل در زمینه بهداشت، ایمنی مواد غذایی و استانداردهای بهداشتی
• علاقه و اشتیاق واقعی به ارائه غذاهای باکیفیت و جلب رضایت مشتری
شرایط لازم برای آشپز (Cook)
• دارا بودن مدرک Certificate IV در رشته آشپزی تجاری یا معادل آن
• حداقل ۲ سال سابقه کار تماموقت مرتبط در آشپزخانههای تجاری
• آشنایی کامل با فرآیندها و استانداردهای خدمات آشپزخانه
• توانایی پیروی دقیق از دستور پخت و مشارکت در طراحی منو
• تعهد عملی به ایمنی غذا، نظافت محیط کار، و روحیه تیمی
• توانایی عملکرد مؤثر تحت فشار در محیطهای شلوغ و پرچالش